Chef Thor verkrijgt vegetarisch keurmerk

Chef Thor mag sinds kort het vegetarisch keurmerk voeren. Hiermee is direct op de verpakking duidelijk dat de producten van Chef Thor echt vegetarisch zijn. Het Vegetarisch Keurmerk is een internationaal keurmerk dat garandeert dat in een product geen ingrediënten afkomstig van het gedode dier zitten en het product dus geschikt is voor vegetariërs. Het is niet meer nodig om ingewikkelde ingrediëntenoverzichten te lezen wanneer het keurmerk op een product staat: het product is dan gegarandeerd vegetarisch. Producten met het Vegetarisch Keurmerk zijn bereid zonder dierlijke bouillon of gelatine. Ook hulpstoffen (E-nummers) en aroma’s zijn gegarandeerd niet afkomstig van gedode dieren of slachtafval. Tot slot mogen de gebruikte eieren niet afkomstig zijn uit legbatterijen. In Nederland zijn op dit moment ruim tweehonderd producten met het Vegetarisch Keurmerk geregistreerd. De bitterballen zijn de eerste snacks met dit keurmerk.

 

  • Chef Thor op social media..

    U kunt Chef Thor volgen via:

    Twitter
    Facebook
    LinkedIn